Over Marjan

Mijn naam is Marjan Weel.

 Sinds 2011 geef ik professionele massages en begeleiding. Dit kwam vooral door onze oudste geadopteerde dochter die rustig en soepel werd van massage. Door dat mijn interesse gewekt werd door die ervaring, al vele jaren eerder dan 2011, ben ik meer opleidingen en bijscholingen  gaan volgen – en nog steeds!-  op diverse massage technisch gebied.  Vooral de antroposofische als ayurvedische ,  shantala benadering spreekt mij aan en zie ik daar goede resultaten van bij  toepassing. Ik maak daarnaast graag gebruik van cupping,  bamboe, triggerpoints en zo nodig leg ik een wikkel aan bij diverse klachten of algehele ontspanning. 

Door mijn gevarieerde klantenbestand van jong tot oud, gezond en met chronische aandoening alsook de terminale zorg blijf ik elke keer weer verwonderd over de kracht van aanraking en wat massage doet voor de mens. Ik ben dankbaar dat ik mijn klanten regelmatig mag ondersteunen bij welk proces dan ook.

Ik maak dankbaar gebruik van mijn medische achtergrond als doktersassistente, om mijn behandelingen en adviezen af te stemmen op wat er nodig is.

Zowel particuliere zorgaanvragen als aanvragen van een Persoonsgebonden Budget ( voorziening vanuit uw gemeente, waarmee u zelf hulpverleners kunt inhuren) is mogelijk. Zo krijgt u echte zorg-op-maat.

Met een intake gesprek stellen we samen vast wat er aan zorg geleverd kan worden binnen het  budget. Ik werk samen met collega’s en de organisatie ‘Koekje bij de thee” is een prettig samenwerkingsverband. 

Voor aanvraag van een PGB onderhoud ik zo nodig, het contact met Sociaal team of andere hulpverleners. Vanaf 2007 heb ik ervaring met aanvraag en besteding van PGB.  

Mijn aandacht bij zorgverlening is vooral de rust en acceptatie, goed geregelde zorg in de thuis of woonsituatie te brengen waardoor er meer plezier ervaren wordt. Dat kan zowel naast de zorg in een verzorging- of verpleeghuis, als in een privé thuissituatie om zo extra aandacht te kunnen geven als de gezinsleden verder weg wonen.

Door persoonlijke ervaring van de ‘spagaat’ tussen gezin, werk en zorg, wil ik u graag praktisch en zorgzaam bijstaan in dit proces.

Ik ben in het bezit van een AVG zodat zorgvuldig wordt omgegaan met uw gegevens.

 AGB code: 41789593

KVK nr:30287341

Aangesloten bij een klachtencommissie ZZP.