Nieuw:

Borstwikkelen:

De borstpakkingen dragen de naam “Heart Jewels” naar het Taoïstisch gezegde; “De Borsten zijn de juwelen van het hart”.
Je hoeft geen “problemen” te hebben met je borsten om jezelf een borstpakking te gunnen. Het is een weldaad voor je lichaam, werkt opschonend, verwarmend en helend, op vele lagen. In samenspraak wordt er getest welke van de zeven verschillende pakkingen op dit moment het meest voor je kan betekenen. Als je voor het eerst komt is er een kort intake gesprek. Ook is het mogelijk om een half uur extra te boeken waarin ik je leer hoe jezelf je borsten kunt masseren/onderzoeken en verzorgen.

De heilzame borstpakkingen bevatten hoogwaardige producten zoals; zout, goud, kruiden, algen of klei

Met grote zorg zijn ze ontwikkeld door  Alexandra Steverink. Wat ze zelf zegt over de pakkingen: Alle pakkingen stimuleren de doorbloeding, ze voeden het borstweefsel en ondersteunen het natuurlijke reinigingsproces. Zo dragen ze bij aan een goede vitaliteit van het borstweefsel.

Op emotioneel vlak verzachten en reinigen de pakkingen en werken ze losmakend op emoties die in het borstgebied opgeslagen zijn. De pakkingen ondersteunen het blij en positief ervaren van de borsten in hun kwaliteiten en laten de borsten weer op een natuurlijk manier onderdeel zijn van het lichaamsbewustzijn. Zie ook de prachtige Heart Jewels site; www.borstpakkingen.nl

De borstwikkels zijn in eerste instantie voor vrouwen. Echter ook mannen kunnen deze borstwikkel ontvangen, na overleg en vaak therapeutisch ingezet voor verwerking in het hartsgebied.

Tarieven
Eerste borstpakking inclusief intake gesprek; € 80,- 75 minuten

2e en volgende borstpakkingsafspraken: € 45,- 45 minuten
Borstpakking € 70,- 60 minuten inclusief voetmassage
Borstpakking met healing en borst zelfzorg-coaching €99,-120 minuten