Nieuw! AYURVEDA!

Ayurvedische marma massage 60-135 minuten

Er gaat een sterk vitaliserende en balancerende, zelfgenezende en reinigende werking uit van deze diepgaande en bijzondere massage behandeling die door vrijwel iedereen als een doeltreffende massage wordt ervaren.

Door de marmapunten te behandelen, stimuleren we de doorstroming van prana, de vitale levensenergie, die door ons lichaam stroomt. De werking van de marma’s gaat veel dieper dan het fysieke lichaam van weefsels en organen, ze hebben een uitwerking op het alle aspecten en lagen van de mens. Wanneer de energetische balans van het lichaam hersteld is, zal de balans in het fysieke lichaam volgen. Door het drukken op de marma’s wordt oa het lymfesysteem opgeschoond, wat ondersteunend is in de weerstand. Doordat de masseur weet heeft van deze werking van de marmapunten en het gehele fysieke mens zijn, zal deze massage behandeling als dynamisch en ontspannend tegelijk ervaren kunnen worden.

Door warme olie met etherische oliën of speciale kruidenmengsel oliën, kan de behandeling nog lang doorwerken

Een fijne, vitaliserende en toch ontspannende en bijzondere massage, gebaseerd op de ayurveda, een eeuwenoude kennis van het leven. Kom het eens ervaren!

Veel gehoord:

. mijn lichaam is weer een geheel

. ik voel me voor het eerst in lange tijd rustig en gecentreerd tegelijk

. er is veel meer doorstroming in mijn handen en voeten

. je raakt precies de goede punten, er gebeurd echt iets

. ik voel de volledige stevige en liefdevolle aandacht

. door het complete plaatje van bepaling van mijn constitutie, de behandeling en ook de tips kan ik soepeler door het leven. Regelmatig ‘onderhoud’ door de massages is zeker aan te raden. Voor mij is 1x per maand een goede frequentie.

. mijn spieren voelen soepeler en rusten meer uit zodat ik me makkelijker kan bewegen de weken na de behandeling

Van harte welkom!

Boek een afspraak per mail of telefonisch.