Cupping

Cupping werkt met het plaatsen van glazen of kunststof cups op de huid. Met beleid wordt vacuüm toegepast, waarbij de huid vacuüm wordt getrokken en de onderliggend bindweefsels worden meegetrokken.

De cups zijn verschillend van grootte, en kunnen zeer gericht op minder doorbloede plekken op het lichaam worden toegepast. Het werkt algeheel ontspannend en kan ook effectief en regelmatig ingezet worden voor rug-, schouder-, en nekklachten. Bij regelmatige toepassing blijft het gebied vaak soepeler en beweeglijker.

Naast cupping van rug/schouder/nek is het aanbod nu uitgebreid met behandelingen voor het gezicht!

Een gezichtsmassage met cups is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen. Het voert de afvalstoffen af en versterkt de huid tegen stressinvloeden van binnen én buitenaf. Verminderd rimpels en maakt de huid weer soepel en stevig!

Boek nu een cuppingmassage met een kennismakingsaanbod voor gezichtscupping. Geldt voor massages vanaf 45 minuten, maar is ook los te boeken!

Wanneer?

Klachtgericht na het sporten en bij schouder, nek en hoofdpijn klachten.

Massage duur

Deze massage duurt 45 minuten.

Cadeau: tijdelijk krijgt u een gezichtscupping van 10 min bij een reguliere cupping afspraak.

Bamboe massage

De bamboemassage is ontspannend en vooral stimulerend in energie en kracht. Het helpt giftige stoffen af te voeren, omdat er diepe druk gegeven kan worden.

Bij bamboemassage wordt gebruik gemaakt van stokken van verschillende afmetingen, de stokken worden speciaal gemaakt om er op een unieke manier mee te kunnen werken.

In de massage worden zenuwuiteinden in de huid en oppervlakkige spieren geprikkeld en komt de bloedsomloop beter op gang. De bamboemassage kan licht zijn of met veel druk, ritmisch snel of rustig.

Er worden verschillende technieken afgewisseld zoals strijken, rollen, drukpunten, tappeneren wat in het algeheel voor een betere energie overdracht zorgt.

Wanneer?

Bij klachten aan nek, rug, schouder en bij vermoeidheid. Deze vorm van massage geeft verlichting en ontspanning in het lichaam.

Massage duur

Deze massage duurt 45-90 minuten.